teisipäev, 12. märts 2013

Gazpacho (Hispaania tomatisupp)

1/2  tassi vett
1/4  tassi extra-virgiin oliivõli
   5  suurt küpset tomatit
   2  küüslauguküünt või pipart maitse järgi
   1  spl. toormett (datlid ja rosinad sobivad samuti)
1/4  tassi sidrunimahla
   1  tl  meresoola
   1  kimp värsket basiilikut

   1  suur avokaado
   1  keskmine paprika
   5  sellerivart
   1  väike  sibul
   1  suurem kimp peterselli, hakitud

8 esimest komponenti segatakse mikseris ühtlaseks massiks
avokaado, paprika, seller, sibul umbes 0,5 cm tükkideks segada gazpacho vedeliku hulka,  peale puistata .petersell
4 - 5 portsjonit

S. V.  Boutenko raamatust  " Toortoit - värske ja tervislik"  

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar